طراحی اپلیکیشن
اپلیکیشن چیست؟
اپلیکیشن در دنیای دیجیتال به معنای نرم افزار یا ابزاری است که ما میتوانیم آن را بر روی سیستم هوشمند خود (کامپیوتر، تلفن همراه، تبلت و …) نصب کرده و از آن برای انجام و یا سهولت در انجام برخی کارها و وظایف خود استفاده می کنیم.
اپلیکیشن ها به طور کلی به چند دسته بسیار مهم تقسیم میشوند:
برنامه های آب و هوا، آشپزی و رستوران، آموزشی، ارتباطی، امور مالی، پزشکی، تناسب اندام، خرید، رفت و آمد، سبک زندگی، سفر، شبکه های اجتماعی، شخصی سازی، عکاسی و ویدئو، کتاب ها و مطبوعات، کودک، مذهبی، موسیقی و ورزشی و …
وظیفه اصلی اپلیکیشن ها چیست؟
اپلیکیشن ها برای آنکه نیازهای ما را بتوانند رفع کنند ساخته خواهند شد، در واقع وظیفه اصلی این برنامه ها استفاده از منابع سخت افزاری برای پیشبرد و ارائه اهداف نرم افزاری در جهت سهولت انجام یک کار میباشد.
به طور خلاصه:
برنامه نویس های اپلیکیشن برای ایجاد نیاز یا پاسخ به یک نیاز، با ترکیب منابع سخت افزاری و نرم افزاری، اپلیکیشن های متنوع و خلاقانه ای تولید و آن را ارائه میکنند و در ازای آن مبلغی قابل توجه به دست میآورند.
طراحی اپلیکیشن موبایل (App design) امروزه یکی از مهمترین و پرسودترین راه های افزایش درآمدزایی در دنیای مجازی محسوب می شود. زیرا موبایل ابزاری است که همه روزه در دسترس اکثر افراد جامعه قرار دارد و باعث می شود تا بتوانید ارتباط دو طرفه با مشتریان خود برقرار کنید و سریعتر خدمات و محصولات خود را به آنها معرفی کنید و این امر موجب می شود از رقبای خود پیشی بگیرید.
طراحی اپلیکیشن چه مزایایی دارد؟
هنگامیکه ساخت یک اپلیکیشن در راستای یک هدف مشخصی طراحی شود، باعث حل یک مشکل می شود.
با طراحی اپلیکیشن موبایل می توانید در وقت و هزینه خود صرفه جویی کنید و همچنین مشتریان خود را افزایش دهید.
هنگامیکه طراحی اپلیکیشن و واسط رابط کاربری حرفه ای طراحی شود، کاربرات تشویق می شوند از آن استفاده کنند.
اگر نیاز به مشاوره رایگان دارین، حتما با ما تماس بگیرین حتی اگر قرارداد کاری با شما بسته نشود، از اینکه بتوانیم کمک کوچکی هم به شما کنیم خوشحال می شویم.
روش های طراحی اپلیکیشن
روش های و پلترفم های مختلفی برای پیاده سازی اپلیکیشن وجود دارد. میتوان بسیار ساده با html اپلیکیشن را پیاده سازی کرد که قطعا با توجه به تکنولوژی روز دنیا و امکانات اپلیکیشن های حال حاضر این روش کارایی نخواهد داشت. یکی از بهترین و اصولی ترین روش ها استفاده از زبان برنامه نویسی نیتیو و مخصوص هر سیستم عامل است. در طراحی اپلیکیشن اندروید استفاده از جاوا و اندروید استودیو گزینه ایده آل و رایجی است. برای طراحی اپلیکیشن ios بهترین گزینه می تواند swift3 باشد. البته محیط های برنامه نویسی دیگری نیز برای برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید و ios وجود دارد.
یکی از این محیط های برنامه نویسی ری اکت نیتیو یا React Native می باشد که می توان طراحی اپلیکیشن اندروید و ios را با آن انجام داد. برای این که بتوانید بهترین روش را برای پروژه خود انتخاب کنید لازم است داکیومنت و امکانات پروژه و همچنین اهداف آن مورد بررسی قرار گیرد. در سپندار پردازش با بررسی تمامی جوانب پروژه شما بهترین روش را برای طراحی اپلیکیشن در نظر خواهیم گرفت. پیاده سازی اپلیکیشن نیاز به بررسی های دقیق دارد و لازم است قبل شروع کاملا مورد بررسی قرار بگیرند از همین جهت پیشنهاد می کنیم با ما تماس بگیرید و به صورت رایگان از مشاوره تخصصی استفاده کنید.
بخش ها و استانداردهای مهمی که باید در طراحی اپلیکیشن رعایت گردد:
سرعت بارگیری سریع
هنگامی که اپلیکیشن را باز میکنید باید سرعت بارگیری اولیه آن کوتاه باشد و این امر موجب میشود تجربه لذت بخشی برای کاربر رقم بخورد. اگر زمان لود در اپلیکیشن شما زیاد و طولانی شود کاربر را خسته خواهد کرد و تلاش های شما برای جذب کاربر بی نتیجه خواهد بود.
طراحی UI یا رابط کاربری حرفه ای
یکی از بخش هایی که در طراحی اپلیکیشن باید به صورت تخصصی به آن پرداخته شود بحث طراحی UI یا رابط کاربری است. این بخش در بسیاری از پروژه ها جدی گرفته نمی شود و تجربه ثابت کرده به موفقیتی نخواهند رسید. طراحی رابط کاربری نیاز به دانش تخصصی دارد تا اثری تاثیرگذار و جذاب برای مخاطب خلق شود و جذبش کند.
استانداردهای اندروید و IOS
برای این که بتوانید اپلیکیشن های خود را در مارکت های مختلف انتشار دهید لازم استانداردهای مربوطه را رعایت کنید. در صورت عدم رعایت یک سری نکات موفق به انتشار اپلیکیشن خود نخواهید شد. پس در طراحی اپلیکیشن اندروید و IOS خود برای دیده شدن این نکات را جدی بگیرید.
برنامه نویسی بک اند اپلیکیشن
برای این که اپلیکیشن کارایی بالا و خوبی داشته باشد لازم است که زیرساخت قدرتمند و حرفه ای برای آن پیاده سازی شده باشد. ذر سپندار پردازش بک اند اپلیکیشن ها قالبا با asp.net پیاده سازی می شود که بهترین کارایی را داشته باشد.
امنیت
در اپلیکیشن شما ممکن است تراکنش های مالی انجام شود و یا دارای اطلاعات محرمانه ای از کاربران باشد به همین دلیل امنیت در طراحی اپلیکیشن نقش مهمی دارد و لازم است استانداردهایی مانند ارسال درخواستها به صورت رمزنگاری شده و … رعایت شود.
روند اجرای پروژه طراحی اپلیکیشن در سپندار پردازش
برای داشتن اپلیکیشن اثرگذار و موفق ابتدا باید داکیومنت و اطلاعات اولیه را آماده کرد. این کار باعث می شود نیازهای اپلیکیشن شما قبل از اجرا کاملا دیده و بررسی شوند و درنتیجه خروجی بهتری داشته باشید.
در سپندار ابتدا داکیومنت پروژه با همفکری شما تهیه و تدوین خواهد شد. بعد از این مرحله طرح های اولیه اپلیکیشن در قالب وایرفریم طراحی میشوند. وایرفرم های طرح های بسیار ساده هستند که جانمایی بخش های مختلف اپلیکیشن را نشان می دهند و فاقد رنگ ، جزییات و … هستند.
پس تکمیل وایرفرم ها و تایید آنها توسط شما وارد مرحله طراحی گرافیکی پروژه خواهیم شد و رابط کاربری پروژه توسط متخصص طراحی UI پیاده سازی خواهد شد. بعد وارد مرحله برنامه نویسی شده و به طرح های گرفیکی روح می بخشیم. سپس نسخه اولیه اپلیکیشن به کارفرما ارائه میشود تا مورد بررسی قرر بگیرد و در صورت وجود مشکل و یا تغییر در وب سایت اعمال شود تا به خروجی ایده آل برسد.
در طی یک یا چند جلسه آموزش کار با پنل مدیریت به شما آموزش داده خواهد شد همچنین ویدئو آموزشی اختصاصی با کلی نکات آموزنده برای تولید محتوا و مدیریت بهتر اپلیکیشن به شما عزیزان ارائه میشود. بعد از سپری شدن این مراحل کار اصلی سپتدار پردازش که ارائه پشتیبانی فنی برای پروژه شما است شروع میشود تا آرامش و موفقیت را برای شما رقم بزند.
1-تهیه داکیومنت
2-طراحی وایرفریم
3-طراحی گرافیکی
4-برنامه نویسی
5- تست و رفع ایراد
6-ارائه آموزش کار با وبسایت
7-آغاز پشتیبانی فنی